Лицензиран макет на лодка RIVA AquaRiva 25 см

998,00 лв.
В наличност
Добави в любими
R AQUARIVA 25
Добави в любими

Детайли

Компанията е основана от Pietro Riva през 1842 г. Наричат RIVA Ферарито в света на лодките заради скоростта, красотата и качеството на изработка. 

Този официален макет на лодка RIVA Aquariva е изработен по оригиналните 3D планове на корабостроителницата от полиестер, фибростъкло и махагон за корпуса. Истинска тапицерия. За да се получи идеално гладък корпус на лодките се полагат 5 слоя лак, с междинно шлайфане с постепенно все по-фини шкурки. Финалната фаза се състои в полагането на няколко слоя гланц лак, за да се получи "огледалният ефект" – типична характеристика за тези лодки.

ИСТОРИЯТА НА ЛОДКА RIVA Aquariva

33 футовата AQUARIVA е лодката, която може повече от всяка друга да бъде представена за естествена връзка между минало и бъдеще на RIVA. Нейните елегантни и криволичещи линии, наличието на изкусно обработени благородни дървесини, абсолютната грижа към детайла идват заедно с неповторим лукс, надеждност и технически качества за моторница като тази. AQUARIVA затвърди своето присъствие и успех на всички континенти, точно както легендарната AQUARAMA направи същото преди няколко десетилетия, превръщайки се днес в култова лодка за световните колекционери.

Ексклузивен лиценз за производство на макета и сертификат за автентичност от фирма Kiade - Франция.

Производител: Kiade, Франция
Страна на произход: Франция