FAQ

Защо?

Причината, поради която направихме този сайт, е да променим предлаганото качество и ниво на обслужване в този бранш, предлагайки качествени продукти, богат асортимент, конкурентни цени, флексибилно и бързо обслужване.
Екипът на giftpoint.bg разполага с необходимия брой специалисти, които могат да ви осигурят най-иновативните и подходящи продукти и решения. Концепциите по отношение на ценообразуване, дългосрочна стратегия и визия на онлайн магазина, са създадени от хора, които имат опит и в други различни сектори. Идеята е да предложим комбинация от продукт и услуга, които ще удоволетворят изцяло желанията ви.

Как?
Дългосрочната стратегия на giftpoint.bg е да изгради прозрачни отношения със своите клиенти, независимо от това дали са корпоративни или крайни потребители, какъв е обемът на поръчката или дестинацията на доставката. При нас няма да видите задраскани цени на повечето продукти, както и оцветени в червено специални промоционални предложения, тъй като в повечето случаи т. нар. "задраскани" цени не са актуални на пазара от доста време. В нашия онлайн магазин промоциналните цени ще бъдат наистина такива и ще са валидни за определени продукти, а не за почти целия ни асортимент.

Положен е старателен интелектуален труд по отношение на изграждането на инфраструктурата и визията на самия сайт. Детайлно сме работили и по оперативната част, тъй като за нас най-важното е да правим това, което казваме. Винаги сме отворени към идеи от ваша страна, които смятате, че биха допринесли за подобряването на нивото на нашите услуги, комфорта на пазаруване в онлайн магазина ни или до по-продуктивното изпълнение на поръчките.

Какво?
В нашия сайт ви предлагаме продукти от ниския до високия ценови клас. Това, което не можете да намерите при нас, са продукти, които не са проверени от нашият качествен контрол. Всеки наш продукт напуска магазина след проверка на качеството и специфичните си свойства ( ако има такива ). 
Разполагаме с достъп до десетки хиляди артикули, голяма част от които не можем да поместим в нашия сайт. В случай, че търсите продукт, който не откривате в магазина ни, моля, оставете ни съобщение или ни потърсете на телефоните, посочени в сайта. Ние ще намерим тъсения от вас продукт, използвайки същия метод на ценообразуване, както за артикулите в сайта, и ще се свържем обратно с вас.


Предлагаме широка гама от продутки на конкурентни цени. В случай, че намерите продукт на по-ниска реална клиентска цена от нашата, ние ще се постараем да ви дадем същата или по-добра такава, след което (при възможност) ще я оставим като базова в нашия магазин. По този начин вие ни помагате да бъдем конкурентни на пазара, за което ви благодарим.

Често задавани въпроси: 

Цените с ДДС ли са?
Да, абсолютно всички цени са с 
включен Данък Добавена Стойност! Това е изискване на закона в България.

Защо има такава голяма разлика в цените между вас и повечето търговци? Стоката качествена ли е?
В началната страница е поместен отговора на тези въпроси, като селектирате ЗАЩО?  с червени букви, точно до ДОСТАВКА. Нашата фирмена политика е да предлагаме всички продукти с по-малка надценка, с цел да минават по-големи обеми. Абсолютно всички стоки са или внесени от страни членки на ЕС или закупени от официалните дилъри за съответния продукт в България.

До какъв срок доставяте артикулите поръчани от по-малките населени места?
Според графика на куриерската фирма, но като цяло не би трябвало да отнеме повече от 3 дни след потвърждаване на поръчката. За всички областни градове доставката е на следващия ден, в случай че имате потвърдена поръчка до 14 часа в деня на поръчката.

Мога ли да ползвам за промоционални артикули, допълнителен код за отстъпка, който съм спечелил през facebook игра или по някакъв друг начин през вашия сайт?
За съжаление не можем да си позволим да Ви дадем две намаления за една стока. Това, което трябва да направите е да прецените коя от двете отстъпки ще е по-изгодна за Вас и да изберете нея.

Имате ли магазин от където мога аз да дойда да си взема стоката?
Към момента сме съсредоточили всичките си усилия и капитал в това да Ви предложим наистина качествен сайт с уникални цени и качествена, бърза услуга. Сигурни сме, че в близко бъдеще ще отворим магазин, но това ще се случи, когато сме сигурни, че можем да му отделим необходимото време и внимание, което да отговаря на стандартите, по които работим.

Не е ли по-добре да има реален магазин, отколкото онлайн? Все пак другите ваши колеги инвестират в реални магазини.
Повярвайте ни, че за да се направи такъв онлайн магазин инвестицията е доста по-голяма отколкото обичайния магазин от 30 квадратни метра. Времената в момента са такива, че интелектуалния труд е доста по-скъп, отколкото това да боядисаш четири стени и да купиш два рафта. Инвестицията в нашия онлайн магазин е значително по-голяма отколкото средностатистическия реален магазин в България.

Можете ли да направите нещо, ако намеря стока, предлагана от вас, на друго място на реална по-ниска цена от вашата?
Това, което гарантираме е, че ще се постараем да ви дадем същата цена, но не обещаваме нищо. За съжаление има доста нелоялни търговци, срещу които не можем и не искаме да се борим. Това, че някой е сложил някакви цени примерно на букети от рози в сайт, в който се продава всичко, не означава нищо. Проверете колко ще ви вземе за доставка, проверете дали тази цена не важи само за сорт рози, които не предполагат високо качество – съответно ниска доставна цена, проверете дали ще ви дадат документ за тази стока. Ако всички тези изисквания са спазени, то ние със сигурност ще направим всичко възможно да дадем същата или по-добра цена. За да поясним още повече, бихме искали да дадем следния пример. Знаете как в някои магазини пише до 50% намаление“, но реално вътре има само една стока, която е намалена с този процент. Ние сме от типа търговци, които биха използвали вместо до 50%, на 50%. По този начин не е нужно да смятате колко получавате като отстъпка. Може да не го правим толкова често колкото другите, но като го правим няма да има никакви скрити тълкувания на текста и т.н.

Давайки ни обратна връзка, вие ни помагате да подобрим не само цените и услугите си, но по този начин помагате и на всички хора, които ползват нашия магазин!